Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Zuinig stookseizoen

28/9/2018 - Het herfstseizoen is afgelopen weekend (23 september) weer begonnen. Dit betekent natuurlijk dat de dagen korter worden en de temperatuur lager. Hierdoor zullen binnenkort ook de verwarmingen weer aangezet worden. Nu volgen een aantal tips waarmee u energiekosten kunt besparen.

Controleer of uw huis of werkruimte goed geïsoleerd is. Het is belangrijk dat uw huis goed geïsoleerd is omdat anders veel warmte verloren gaat. Wanneer dit niet het geval is kunt u makkelijk online of in een bouwmarkt isolatiemateriaal kopen.

Verwarm alleen de ruimtes waar u veel bent. Belangrijk is om dan ook deuren en ramen dicht te houden zodat er geen warmte ontsnapt.

Een slimme thermostaat kan ook helpen. Zo kan een slimme thermostaat zien wanneer u niet thuis bent en wordt de temperatuur automatisch verlaagd.

Tenslotte nog een aparte tip: trek warme kleding aan. Door warme kleding aan te trekken hoeft de kachel minder hoog te staan.