Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Zuinig in plaats van goedkoop

19/6/2017 - Veel mensen kiezen goedkoop in plaats van zuinig. Dit kan soms een goede keus zijn, maar vaak ook niet. Goedkoop in aanschaf kan uiteindelijk leiden tot meer kosten in verbruik, waardoor je op termijn uiteindelijk toch meer kwijt bent. Daarnaast is goedkoop ook vaak minder energiezuinig wat weer slecht is voor het milieu. Een ander belangrijk punt is kwaliteit.  Het hoeft niet altijd zo te zijn maar vaak hebben goedkopere producten een mindere kwaliteit, deze producten gaan dus minder lang mee waardoor u uiteindelijk meer kosten kwijt bent omdat u een vervangend product moet aanschaffen.

Ga daarom bij aanschaf altijd na hoe ‘zuinig’ het product is. U kunt hiermee geld en energie besparen zonder veel moeite ervoor te hoeven doen.