Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

World Cleanup Day

15/8/2018 - Helpt u mee met de grootste wereldwijde opruimactie ooit? Noteer dan in uw agenda: zaterdag 15 september World Cleanup Day. Gedurende deze dag wordt er wereldwijd niet alleen opgeruimd, maar ook in kaart gebracht wat er precies op straat ligt. Via een eenvoudige app kan iedereen doorgeven wat diegene waar heeft gevonden. Dat zijn  waardevolle gegevens. De app die gebruikt wordt heet Litterati. Met de app kunt u foto’s maken van het afval wat u aantreft. In Nederland wordt e.e.a. gecoördineerd door Plastic Soup Foundation en Nudge.

De dag is bedoeld om door burgers en bedrijven zoveel mogelijk afval in te zamelen. Daarnaast is het mogelijk om zelf een eigen schoonmaakactie op te starten of aan te sluiten bij een andere actie. Door middel van een kaart kunt u zien waar wat schoon gemaakt is.

Doet u ook mee met waarschijnlijk de grootste burgeractie ooit? Kijk voor meer informatie op de website https://www.nudge.nl/projects/world-cleanup-day/ en meld u aan.