Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

WakaWaka maakt doorstart

9/7/2018 - WakaWaka is een bedrijf dat zaklampen en telefoonopladers op duurzame energie produceert. Het bedrijf werd afgelopen maand (juni 2018) failliet verklaard.

De TSM Business School, met locaties in Enschede en Amersfoort, neemt zowel de merknaam als rest voorraad over waardoor het bedrijf een doorstart kan maken. Om de activiteiten van WakaWaka voor te zetten wordt er een nieuwe onderneming opgericht.

Ook werd bekend gemaakt dat investeerders die via crowdfunding geld in het bedrijf hebben gestoken zullen worden terugbetaald. WakaWaka haalde eerder geld op via crowdfundingplatformen Symbid en OnePlanetCrowd.

Behalve dat de producten van WakaWaka duurzame energie produceren ging een deel van de winst naar mensen in noodsituaties.