Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Vuurwerk opruimen

29/12/2017 - Veel mensen willen knallend het nieuwe jaar ingaan. Hoewel vuurwerk door de overheid tegenwoordig erg wordt ontmoedigd vanwege vernielingen, ongevallen, schade, milieuverontreiniging en geluidsoverlast, blijven toch veel mensen vuurwerk afsteken.

Als u vuurwerk afsteekt is het fijn als u het daarna opruimt. Loop daarom na de jaarwisseling een rondje om uw huis of bedrijfspand en ruim het vuurwerk op zodat u het nieuwe jaar in een schone leefomgeving kunt beginnen. Wanneer vuurwerk op straat blijft liggen kan het gevaarlijk zijn als kinderen het oprapen. Ook is de kans groot dat het later een grotere zooi wordt want afval trekt afval aan.

Ruim dus de vuurwerkrestanten op, het is maar een kleine moeite.

Wij wensen u een fijne jaarwisseling toe!