Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Vuurwerk opruimen

31/12/2018 - Over vuurwerk wordt deze tijd van het jaar veel gesproken. De een vindt het verschrikkelijk en wil dat het verboden wordt, de ander vindt het juist bij ‘oud en nieuw’ horen. De overheid probeert de vuurwerk consumptie te verminderen vanwege ongevallen, vernielingen en milieubelasting.

Steekt u vuurwerk af? Doe dit dan op een veilige manier en ruim na afloop alles op.

Begin het nieuwe jaar goed in een schone buurt. Maak een rondje rondom uw huis of bedrijfspand en ruim vuurwerkresten op, ook al heeft u het vuurwerk niet zelf afgestoken. Het is een kleine moeite maar zorgt voor een schone omgeving. Vuurwerkresten zijn slecht voor het milieu en gevaarlijk omdat kinderen het kunnen oprapen en aansteken. Ook trekt afval veelal meer afval aan.

Dus geniet van de jaarwisseling, maar ruim na afloop de vuurwerkresten op.

Wij wensen u een fijne jaarwisseling.