Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Voorkom impulsaankopen rond kerst

15/12/2017 - Het is weer kerst voordat u het weet. Winkels en markten liggen weer vol met kerstspullen om uw leefomgeving helemaal in kerstsfeer te brengen. Maar pas op, veel van deze spullen kunnen maar één keer gebruikt worden en belanden daarna in de afvalbak.

Denk daarom goed na voordat u kerstversiering koopt. Kunt u en gaat u het meerdere jaren gebruiken? En is het echt nodig, heeft u niet iets soortgelijks op zolder liggen?

Let er daarnaast op hoeveel energie de versiering verbruikt. Sommige versiering verbruikt namelijk veel meer elektriciteit dan u denkt. Bent u op zoek naar kerstversiering, kijk dan bij kringloopwinkels of geef het een tweede leven.