Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Voorkom impulsaankopen bij de feestdagen

10/12/2018 -  Binnenkort is het weer zover, dan is het Kerstmis. Na diverse koopjesdagen als Singles-Day, Black Friday en Cyber Monday met vele aanbiedingen voor Sinterklaas zijn er nu weer aanbiedingen voor de kerstdagen. Maar laat u niet verleiden tot impulsaankopen; deze zijn slecht voor uw portemonnee en het milieu.

Tijdens de kerstdagen willen veel mensen iemand verrassen door cadeautjes onder de kerstboom te leggen. Denk goed na voordat u iets koopt of wat u zelf zou willen voor de kerst. Probeer vooral bruikbare cadeaus te geven of te vragen. Bruikbare cadeaus zijn niet alleen leuker om te krijgen of te geven ze zorgen er ook voor dat de hoeveelheid afval niet verder groeit. Veel 'onzin' cadeaus verdwijnen namelijk vaak direct in de prullenbak.

Tip; maak vooraf een lijstje van wat u wilt hebben. Gaat u iets voor een ander kopen? Vraag dan na wat diegene wil zodat hij/zij er ook echt wat aan heeft.

Kortom, bespaar geld en het milieu en koop bruikbare kerstcadeaus.