Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Voeten opmeten voor minder retourzendingen

30/8/2017 - Koopt u wel eens schoenen online? En heeft u ook wel eens de verkeerde schoenmaat besteld en deze weer retour moeten zenden? Omdat dit onnodige verzendkosten en CO2-uitstoot met zich meebrengt is er nu een speciale app ontwikkelt die helpt de juiste maat te kiezen.

De app 3Daboutme helpt consumenten hun voeten op te meten zodat de kans op het kiezen van de juiste maat wordt vergroot.  De app draagt zo bij aan minder retourzendingen, minder CO2-uitstoot, maar ook minder extra kosten. Verschillende webshops zoals Adidas, Nike, Floris, van Lier, Michael Kors, Vans en Converse gebruiken de app.

Voor gebruik moet er eenmalig een 3D scan van de voet gemaakt worden met behulp van een smartphone, daarna kiest de app de juiste schoenmaat.