Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Verkoop elektrische auto’s stijgt snel

9/4/2018 - Elektrische auto’s worden steeds populairder blijkt uit de verkoopcijfers. In het eerste kwartaal van 2018 is de verkoop van elektrische auto’s meer dan verdubbeld. Wat opvalt is dat vooral leaserijders kiezen voor een elektrische auto.

Uit cijfers van Vereniging RAI blijkt dat in het eerste kwartaal van 2018 er 3.945 nieuwe elektrische auto’s zijn verkocht terwijl dit er in het eerste kwartaal van vorig jaar 1.667 waren.

Op dit moment rijden er op de Nederlandse wegen ongeveer 25.000 volledig elektrische auto’s rond. Vereniging RAI verwacht dat er dit jaar in totaliteit zo’n 15.000 elektrische auto’s worden verkocht.

De stijging komt door meerdere factoren. Zo wordt duurzaam steeds populairder en komen er meer elektrische auto’s in het middensegment.

Tesla heeft in Nederland de meeste exemplaren verkocht, op de tweede plaats volgt Volkswagen.