Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Vaker thuiswerken?

11/12/2017 - Vanwege het winterse weer werd onlangs het dringende advies gegeven om thuis te werken. Veel mensen, die de mogelijkheid hebben om thuis te werken, gaven hier gehoor aan. Is het een idee dat vaker te doen?

Het scheelt namelijk reistijd en het zorgt voor minder verkeer op de wegen, wat weer goed is voor het milieu. Daarnaast hebben thuiswerkers over het algemeen meer vrijheid, omdat ze zelf hun tijd kunnen indelen. Ook blijkt uit onderzoek dat thuiswerkers minder pauze nemen en het ziekteverzuim er lager door wordt.

Thuiswerken mag dan veel voordelen hebben, natuurlijk kunt u nooit al het werk naar huis verplaatsen. Probeer daarom een goede combinatie te vinden.