Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Stap over van papier naar digitaal

16/10/2017 - Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal, denk bijvoorbeeld aan nieuws lezen, mails versturen, videobellen en aantekeningen maken. Er hoeft daardoor steeds minder papier te worden gebruikt.

Doordat er minder papier wordt gebruikt hoeven er minder bomen worden gekapt, de digitalisering is in dat opzichte een goede ontwikkeling. Ook biedt digitalisering veel voordelen, u kunt bijvoorbeeld online verschillende soorten content delen en snel communiceren.

Probeer ook de stap te maken van papier naar digitaal. Bijna alle zaken kunnen online worden gedaan, denk bijvoorbeeld aan: facturen sturen, magazine/nieuwsbericht verspreiden/lezen, visitekaartje delen en videobellen.

Waar liggen bij uw organisatie kansen om minder papier te gebruiken?