Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Organiseer een sessie over duurzaamheid

23/10/2017 - Neemt uw organisatie voldoende maatregelen om duurzaam te ondernemen? Waar liggen kansen en hoe kunnen deze worden benut?

Het is goed om een sessie te houden over hoe uw organisatie het doet op het gebied van duurzaamheid. Neem daarom initiatief en organiseer met uw collega’s een sessie over dit onderwerp. Tijdens deze sessie kunt u discussiëren over wat er bijvoorbeeld goed gaat en wat wat verbeterd kan worden. Probeer elkaar te inspireren, denk aan vragen als: hoe kunnen we ervoor zorgen dat we geen/minder afval meer produceren en geen/minder CO2 uitstoten?

Duurzaamheid wordt bij steeds meer organisaties belangrijker. Neem initiatief en organiseer een sessie om uw organisatie schoner en duurzamer te maken.