Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Nieuwe snellader laadt auto in minder dan 8 minuten

27/4/2018 - ABB, een Zweeds-Zwitserse multinational die actief is in de energie en automatisering, heeft een nieuwe snellader ontwikkelt met een record vermogen van 350 kilowatt. De multinational presenteerde de nieuwe laadpaal op de Hannover Messe. De paal die de naam Terra High Power-charger heeft gekregen kan in minder dan 8 minuten elektrische auto´s bijladen om weer 200 kilometer te kunnen rijden.

Dit is een belangrijke stap voor de opkomst voor elektrische auto´s. Door zijn snelheid is de nieuwe laadpaal geschikt voor snelwegen en tankstations.

Momenteel wordt er in Europa hard gewerkt om de infrastructuur van laadpalen te verbeteren. Zo werken partijen als Ionity, Allego en E.on aan het netwerk van snelladers in Europa.

Multinational ABB heeft inmiddels meer dan 6500 snelladers in 60 landen geïnstalleerd. Deze snelladers kunnen worden gebruikt voor auto´s, bussen en trucks.