Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Nederlands kiezen vaker voor een duurzame uitvaart

30/5/2018 - Op de website van Duurzaamnieuws.nl lazen wij een artikel dat steeds meer mensen bewust kiezen voor een duurzame uitvaart. Dit komt doordat mensen dan op een duurzame manier herinnerd worden.

Een duurzame uitvaart kan op verschillende manieren worden ingevuld. Denk aan een milieuvriendelijke kist, een milieuvriendelijke rouwstoet, een biologisch afbreekbare urn of de keuze voor een natuurbegraafplaats. Ook is het mogelijk te kiezen voor een organisatie die duurzaam onderneemt.

De meest gekozen vormen zijn de duurzame kist en een rouwstoet waar rekening wordt gehouden met het milieu. Hierbij kunt u denken aan dat minder kilometers worden gemaakt of dat er geen gebruik wordt gemaakt van een auto, maar een vervoersmiddel dat geen CO2 uitstoot.

Lees hier het artikel van Duurzaamnieuws.nl.