Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Nederland en Duitsland willen textielsector verduurzamen

5/3/2018 - Nederland en Duitsland hebben een overeenkomst getekend met als doelstelling het verduurzamen van de textielsector. Het wordt voor Nederlandse en Duitse bedrijven makkelijker om zich aan te sluiten bij duurzaamheidsinitiatieven van elkaar. Zo moet worden voorkomen dat bedrijven elkaar gaan concurreren op het gebied van duurzaamheid.

Gehoopt wordt op een grotere Europese en internationale aanpak om meer kennis en ervaringen met elkaar te delen zodat iedereen gelijke kansen krijgt. Grote Europese bedrijven willen al lang samenwerken om de textielsector verder te verduurzamen.

Er wordt onder andere gekeken naar betere leef- en werkomstandigheden voor alle mensen die werkzaam zijn in de kledingindustrie.