Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Milieubewust feest vieren

7/7/2017 -Geeft u binnenkort een (bedrijfs)feest? In dit artikel staan een aantal tips om dit op een milieubewuste manier te doen.

Gebruik kaarsen in plaats van lampen. Feestverlichting verbruikt namelijk vaak veel energie en daarnaast geven kaarsen ook een leukere sfeer.

Hergebruik versiering. Slingers, ballonnen en andere versiering kan makkelijk hergebruikt worden. Dat scheelt tijd, geld en afval.

Gebruik geen plastic servies, borden, bekers, etc. U kunt beter een keer goede borden, bekers en servies kopen waarmee u vaker doet.

Koop niet te veel. Alles wat overblijft belandt vaak in de afvalbak. Probeer zo goed mogelijk in te schatten wat u nodig heeft.