Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Maak gebruik van vrijmarkten tijdens Koningsdag

23/4/2018 - Zaterdag 27 mei is het weer Koningsdag en kleurt Nederland oranje. Tijdens deze dag worden er door heel Nederland activiteiten georganiseerd zoals spellen voor kinderen, festivals en vrijmarkten.

Als u op zoek bent naar bepaalde spullen is het raadzaam om naar een vrijmarkt te gaan. Mogelijk komt u tegen wat u zocht en daarnaast is er ook een kans dat u onverwacht leuke spullen tegenkomt voor een lage prijs.

Ook kunt u van het moment gebruik maken om zelf spullen op te ruimen en te verkopen. Vaak ruimt het lekker op en kunt u er een ander blij mee maken, daarnaast krijgt u er nog iets voor en bent u duurzaam bezig.

In Nederland zijn veel vrijmarkten te vinden, bekijk het koningsdagprogramma van uw plaats om te kijken of er een vrijmarkt in de buurt is.