Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Live inzicht in duurzame energieopwekking

27/8/2018 - Er is een nieuwe versie uitgebracht van de web-app EnergieOpwek. Deze app geeft elke dag en elk uur updates van alle duurzame energieproductie in Nederland zoals de productie van zonne-energie, biogas, windenergie land en windenergie zee. Met de nieuwe update is ook de productie van warmtepompen, biomassa en houtstook zichtbaar. Daarnaast is het  mogelijk om per bron de bijdrage ten opzichte van het totaal te zien.

Het platform EnergieOpwek is in 2016 gelanceerd. De app is een initiatief van het SER Energieakkoord in samenwerking met EnTrance, TenneT, Gasunie en Netbeheer Nederland. Duurzame energie wordt steeds belangrijker en EnergieOpwek helpt hierbij door transparantie productiedata toegankelijk te maken. Hierdoor kan iedereen zien waar Nederland staat wat betreft duurzame energie.

Benieuwd naar hoe het eruit ziet? Ga naar de website van EnergieOpwek: https://energieopwek.nl/