Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Klust u duurzaam?

9/1/2019 - Let u bij klussen op duurzaamheid? Het kan voor het milieu veel uitmaken hoe u een klus aanpakt. Het maakt hierbij niet uit of het om een kleine of grote klus gaat.

Om te kijken hoe bewust u klust kunt u de quiz ’Hoe bewust klus jij?’ van Milieu Centraal doen. Hiermee komt u erachter wat voor type klusser u bent. Daarnaast krijgt u tijdens het invullen verschillende handige tips om op een milieubewuste manier te klussen.

Zo is het belangrijk om het afval van de klus te scheiden en op de juiste manier af te voeren. Ook is het van belang dat u een apparaat niet speciaal voor één klus bij bijvoorbeeld een bouwmarkt koopt. Kijk eerst eens in uw omgeving of op een deelplatform of u het apparaat kunt lenen.

Benieuwd naar tips om bewust te klussen en de quiz? Klik hier om naar de website van Milieu Centraal te gaan.