Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Klaar voor een warmtepomp?

10/10/2018 - Ondanks de mooie nazomer komt de herfst en winter weer dichterbij en zal de temperatuur binnenkort gaan dalen. Hierdoor moeten we ons huis en werkomgeving weer gaan opwarmen. Veel huizen en werkomgevingen worden nog verwarmt met aardgas. Dit is echter slecht voor het milieu. Maar er zijn inmiddels diverse mogelijkheden om uw huis of werkomgeving op een duurzame manier te verwarmen, zoals met een warmtepomp. Hiermee kunt u een ruimte verwarmen zonder aardgas.

Veel mensen kunnen beter eerst investeren in goede isolatie en ventilatie om duurzamer te leven. Toch komt de warmtepomp steeds meer op in Nederland.  

Er zijn drie soorten warmtepompen: een volledig elektrische, hybride en een ventilatiewarmtepomp. Maar er zijn nog veel vragen over warmtepompen. Om het gemakkelijk te maken heeft Milieu Centraal een tool ontwikkeld waarmee u kunt nagaan of uw woning warmtepomp klaar is. Daarnaast geeft de tool advies op maat.

Klik voor informatie en de test van Milieu Centraal op onderstaande deze link.