Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Kies voor elektrisch koken

2/11/2018 - Het kabinet heeft besloten dat nieuwe woningen allemaal gebouwd moeten worden zonder gasaansluiting. Dit is een goede stap om van gas over te stappen naar duurzame energie. Kookt u op gas, dan kunt u overstappen op inductie koken zodat u minder aardgas gebruikt wat weer goed is voor het milieu. Om kosten te besparen adviseren wij om deze stap te maken als u uw keuken gaat verbouwen of als uw gasfornuis stuk is.

In de maand november kunt u bij zo’n 1800 keuken- en witgoedwinkels extra informatie krijgen over koken op inductie. Steeds meer mensen stappen over op inductie koken. Zo kiest bijna de helft van de kopers van een nieuwe kookplaat inmiddels voor inductie. Inductie kookt even plezierig als gas en het maakt gemakkelijk schoon. Daarnaast ziet het er strak uit en als u duurzame stroom heeft is het ook nog eens milieuvriendelijk. Wanneer u overstapt op inductiekoken bent u weer meer voorbereid op een huis zonder aardgas.

Milieucentraal heeft een speciale quiz gemaakt waarbij u kunt ontdekken wat u weet over koken op inductie. Klik hier om naar de quiz van Milieucentraal te gaan.