Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Kies een goed vaderdagcadeau

15/6/2018 - Uit onderzoek van de Nederlandse startup Pakkie blijkt dat ongeveer 25 procent van alle jonge vaders (tot 25 jaar) wel eens een vaderdagcadeau verkoopt via een tweedehands site zoals Marktplaats en Facebook. Het onderzoek is gehouden onder duizend Nederlands.

Wat opvalt is dat veel van de vaderdagcadeaus ook op deze manier worden aangekocht. Zo blijkt dat een op de acht mensen in de leeftijdscategorie 18-35 jaar een tweedehands cadeau koopt. Daarnaast komt er uit het onderzoek dat vooral mannen actief zijn op marktplaatsen.

Voorkom dat uw vaderdagcadeau op marktplaats of bij het afval belandt door eerst goed te informeren wat iemand wilt hebben. Kijk daarnaast goed op marktplaatsen rond, er staan vaak leuke dingen die ook nog eens goedkoop zijn. Door dit te doen geeft u een product een tweede leven wat weer beter is voor het milieu.