Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Kies een duurzame bank en verzekeraar

25/1/2019 - Er zijn vele banken en verzekeraars. Deze instellingen investeren hun geld in diverse projecten en bedrijven.

Maar waar wordt dit geld in geïnvesteerd? De Eerlijke Geldwijzer geeft een duidelijk overzicht van waar de diverse banken en verzekeraars in investeren. Er kan in veel verschillende projecten en bedrijven worden geïnvesteerd maar ook in bedrijven die mensenrechten schenden of milieuschade veroorzaken.

Op de website www.eerlijkegeldwijzer.nl kunt u een bank- en verzekeringswijzer vinden en kunt u zien hoe de verschillende banken en verzekeraars scoren.

Kies voor een bank en een verzekeraar die duurzaam investeert. Bent u benieuwd hoe duurzaam uw bank of verzekeraar is? Klik hier voor de website van Eerlijke Geldwijzer.