Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Kauwgombord tegen kauwgom op de grond

10/11/2017 - Rotterdam probeert op een creatieve manier kauwgom uit het straatbeeld te krijgen. Er wordt een kleverig kauwgombord met een doorsnee van anderhalve meter op het Cor Kieboomplein geplaatst. Het bord zal worden onthuld door wethouder Eerdmans (Leefbaar, buitenruimte).

Het kauwgombord moet helpen van het kauwgomprobleem af te komen. Naast hondenpoep is kauwgom namelijk een van de grootste ergernissen in Rotterdam.

Het bord is een grote wereldkaart waarop mensen hun antwoord kunnen geven op de vraag: waar blijf jij het liefste plakken? Het is een leuke manier om mensen bewust te maken en draagt bij aan het oplossen van het kauwgomprobleem.

Kauwgom op de grond is namelijk erg slecht voor het milieu en het schoonmaken is zeer kostbaar.