Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Juiste hoeveelheid water in waterkoker

14/6/2017 - Zet u wel eens thee of koffie met behulp van een waterkoker? Probeer dan alleen de hoeveelheid water te koken die u ook echt nodig heeft. Een waterkoker verbruikt namelijk heel veel elektriciteit en als u het apparaat helemaal vult terwijl u maar een kopje nodig heeft, is dat echt verspilling.

Wanneer u alleen de hoeveelheid water kookt dat u ook echt daadwerkelijk gebruikt bespaart u veel elektriciteit, wat u uiteindelijk ook in uw portemonnee zult merken. Daarnaast is het ook beter voor het apparaat en is de kans dat het apparaat langer meegaat groter. U kunt makkelijk de juiste hoeveelheid water bepalen door eerst uw kopje te vullen en deze vervolgens over te gieten in de waterkoker. Doe er dan nog een heel klein beetje water bij aangezien ook een kleine hoeveelheid verdampt.