Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Ja-Ja sticker

22/11/2017 - Jaarlijks belanden veel folders ongelezen in de afvalbak. Dit is erg slecht voor het milieu, de bomen waarvan het papier is gemaakt zijn dan voor niks gekapt. De Gemeente Amsterdam heeft om het aantal ongelezen weggooidde folders te verminderen de Ja-Ja sticker geïntroduceerd.

Voortaan ontvangen alleen brievenbussen met een Ja-Ja sticker ongeadresseerde reclamefolders. Dus als er geen Ja-Ja sticker op de brievenbus zit ontvangt u binnenkort in Amsterdam geen ongeadresseerde folders, wat uiteindelijk een hoop papier bespaart.

Wilt u liever geen ongeadresseerde folders ontvangen, maar wel folders lezen? Zoek dan online, tegenwoordig zijn vrijwel alle folders ook online te vinden.
 
Voor meer informatie over de Ja-Ja sticker, klik hier.