Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Internationale Repair Cafés week

6/10/2017 - Van 14 tot en met 22 oktober is het de Internationale Repair Café Week. Heeft u op dit moment een apparaat dat niet meer werkt of een kledingstuk die kapot is? Zorg dan dat dit  klaar staat om het in de Internationale Repair Cafés week naar een Repair Café te brengen.

Gedurende deze week helpen vrijwilligers met het repareren van kapotte spullen. De reparateurs leggen u graag uit wat er stuk is aan het product en hoe het kan worden opgelost. Het is de bedoeling dat u zelf ook meehelpt met het repareren van het product en daarvan leert.Qua kosten wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.


In de Internationale Repair Cafés week wordt gevierd dat het concept van Repair Cafés al acht jaar bestaat. Momenteel zijn er Repair Cafés er meer dan 1350 Repair Cafés verspreid over 33 verschillende landen.