Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Helft van particuliere beleggers belegd duurzaam

7/11/2018 - Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp in de Nederlandse samenleving. Dat is ook te zien bij het onderzoek dat BinckBank heeft uitgevoerd onder actieve Nederlandse beleggers. Daaruit blijkt dat het aantal particuliere beleggers dat duurzaam belegd de afgelopen twee jaar flink is gegroeid. Bijna de helft van alle beleggers heeft inmiddels duurzame fondsen of aandelen.

Bij het onderzoek dat in oktober 2018 is uitgevoerd gaf ruim 49 procent van de zogenaamde ‘zelf beleggers’ aan duurzame fondsen en aandelen te hebben. Wel is het aandeel duurzame beleggingen bij acht van de tien beleggers lager dan 30 procent.

Meer dan de helft van de beleggers verwacht in de toekomst te gaan investeren in duurzaamheid. Over het rendement van duurzame belegging ten opzichte van ‘gewone’ beleggingen zijn de meningen verdeeld. Voor ongeveer 40 procent van de beleggers die (nog) niet duurzaam investeren is dit een belangrijke reden om niet te investeren in duurzaamheid.

Door te investeren in duurzaamheid kunt u niet alleen zelf wat verdienen, u bent ook nog milieuvriendelijk bezig. Denkt u eraan om duurzaam te investeren? Kijk dan eens op websites als www.duurzaaminvesteren.nl of www.greencrowd.nl. Investeer altijd alleen met geld dat u kunt missen.