Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gooi geen eten weg

24/12/2018 - Kerstmis is een feest van samenzijn. Voor veel mensen is dit een periode waarbij vrienden of familie samenkomen. Voor anderen kan het een moeilijke periode zijn, omdat zij zich deze periode eenzaam voelen.

Vaak wordt er flink geconsumeerd tijdens de feestdagen. Supermarkten maken veel reclame en vele restaurants zitten vol. Menigeen maakt thuis een mooi kerstdiner waarbij vaak teveel wordt ingekocht. Heeft u eten over van de kerst? Gooi dit niet zomaar weg, maar kijk wat u ermee kunt doen. Hiermee bespaart u geld en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Wanneer u bij een restaurant heeft gegeten en er is eten over kunt u vragen om een goodiebag zodat u het later thuis kunt opeten. Als u thuis heeft gegeten kunt u het overtollige eten best bewaren om er later nog een keer een maaltijd van te maken. Zo kunt u van overtollige groenten bijvoorbeeld nog een heerlijke soep maken.

Inspiratie nodig op het gebied van koken met restjes? Kijk op de website van voedingscentrum, klik hier om naar de website te gaan.