Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Geef uw gereedschap een tweede leven

16/6/2017 - Heeft u of de organisatie waarvoor u werkt gereedschap dat niet meer gebruikt wordt? Geeft het dan een tweede leven via de Stichting Gered Gereedschap.

De Stichting Gered Gereedschap biedt praktische ontwikkelingshulp door het opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden. Onder gereedschap vallen vooral handgereedschap, naaimachines en werkplaatsmachines. Het wordt vooral gestuurd naar technische scholen en startende ondernemers in bijvoorbeeld Afrika omdat het voor hen  vaak onbetaalbaar is.

Gooi uw oude gereedschap dus niet weg maar geef het aan Stichting Gered Gereedschap. Kijk voor meer informatie op http://geredgereedschap.nl.