Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gebruik een bewegingssensor

26/9/2018 - De langste dag van het jaar (21 juni) ligt alweer een tijdje achter ons. Dit betekent dat de dagen - wat daglicht betreft - steeds korter worden. Hierdoor gaan we weer vaker lampen aanzetten. Regelmatig wordt bij het bedrijf of thuis een lamp aangezet, maar wordt vergeten deze weer uit te doen. Erg jammer want zo schijnt een lamp lange tijd voor niets wat onnodig energie kost.

Een bewegingssensor kan helpen dit probleem op te lossen. Met een bewegingssensor gaan lampen alleen uit wanneer er niemand meer in de ruimte is. Hierdoor branden lampen alleen wanneer dit nodig is. Dit bespaart veel energie wat resulteert in minder energiekosten, hetgeen weer goed is voor het milieu.

Dus koop voor het gemak en om energie te besparen een bewegingssensor. Een bewegingssensor kunt u gemakkelijk online of bij verschillende bouwmarkten kopen.