Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Ga voor de (elektrische) fiets

22/10/2018 - Wist u dat 48 procent van alle autoritten korter is dan 7,5 km? Nu u dit leest, maakt u ook wel eens korte autoritjes? Zo ja, probeer dit te veranderen. Korte autoritten zijn slecht voor het milieu en daarnaast is de elektrische fiets een goed alternatief.

Een elektrische fiets is snel, milieuvriendelijk en een goedkoop alternatief voor korte afstanden. Wanneer u voor een elektrische fiets kiest in plaats van de auto wordt het milieu ongeveer 40 keer minder belast. Daarnaast is het ook nog een goed voor uw gezondheid en portemonnee.

Er zijn verschillende soorten elektrische fietsen. De meeste elektrische fietsen gaan met trappen zo’n 25 kilometer per uur, maar er zijn ook snellere die tot 45 kilometer per uur kunnen gaan.

In dit artikel van Milieu Centraal wordt precies uitgelegd wat de voordelen van een elektrische fiets zijn, waar u op moet letten bij de aanschaf en andere handige tips. Bekijk de website en neem bij korte afstanden de fiets in plaats van de auto.