Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Energie besparen tijdens de feestdagen

18/12/2017 - Veel bedrijven en organisaties zijn tussen kerst en de jaarwisseling gesloten. Als dat bij uw bedrijf of organisatie het geval is, dan is het belangrijk om erop te letten dat alle apparaten uit zijn.

Attendeer collegae op het feit dat bepaalde apparaten tijdens de feestdagen uitgaan zodat ze er rekening mee kunnen houden. Zorg ervoor dat de koelkast en vriezer leeg zijn zodat de stekker eruit kan. Een lege koelkast en vriezer ruimt meteen lekker op, u kunt dan in 2018 een nieuwe start maken. Daarnaast is het handig om, voordat u afsluit, een rondje te lopen en te controleren of alles wat uit kan ook echt uit is. Het is zonde van de energie dat apparaten onnodig stroom verbruiken en het scheelt bij uw energierekening.