Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Earth Hour 2018

21/3/2018 - Op zaterdag 24 maart is het tussen 20:30 en 21:30 tijd voor Earth Hour 2018. Tijdens dit uur wil het Wereld Natuur Fonds (WNF) een signaal afgeven dat we ons zorgen moeten maken over de toekomst van de aarde en zuinig moeten omgaan met energie. De organisatie wil dat signaal afgeven door wereldwijd het licht één uur uit te zetten.

Tijdens het uur wordt stilgestaan bij de klimaatsverandering die een grote bedreiging vormt voor de natuur. Het zee-ijs smelt in rap tempo, koraalriffen verbleken of sterven af waardoor het voor veel dieren lastiger wordt om te overleven.

Het startsein wordt gegeven om 20:30 uur door astronaut en WNF-ambassadeur André Kuipers. Enkele deelnemers zijn de Domtoren in Utrecht, Tata Steel in IJmuiden, het Efteling Hotel en het Paleis op de Dam in Amsterdam.

Doe ook mee met Earth Hour 2018, kijk voor meer informatie op deze website. Daarnaast kunt u er ook een kaart bekijken met alle initiatieven in Nederland.