Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Duurzame zoekmachine

17/9/2018 - Tegenwoordig zijn zoekmachines als Google en Bing niet meer weg te denken. Ze geven antwoorden op vrijwel al uw vragen waardoor u snel de gewenste informatie kunt vinden. De bekendste en ook meest gebruikte zoekmachine is Google. Momenteel komen ook andere zoekmachines op die zich onderscheiden op een bepaald punt, zoals privacy. Er is ook een zoekmachine die een groot gedeelte van de winst investeert in het bescherming van het regenwoud.

Deze duurzame zoekmachine heet Ecosia. De zoekmachine is in 2009 opgericht door Christian Kroll. Wat deze zoekmachine zo bijzonder maakt is dat het bedrijf - in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds - 80% van zijn inkomsten schenkt aan de bescherming van het regenwoud. De zoekmachine lijkt op andere zoekmachines en werkt hetzelfde.

Op de homepagina van de zoekmachine staat een getal dat refereert naar het aantal bomen dat door Ecosia gebruikers is geplant.

Ook op een simpele manier duurzaam doen? Gebruik dan de zoekmachine Ecosia. Klik hier om naar de zoekmachine Ecosia te gaan: https://www.ecosia.org/