Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Duurzame vrachtwagens

12/11/2018 - Steeds meer auto’s rijden elektrisch en de transportsector kan daarbij niet achterblijven. Er komen steeds meer elektrische vrachtwagens en vrachtwagens die rijden op waterstof. De duurzame vrachtwagens zijn er zowel voor kleine als grote afstanden.

DuurzaamBedrijfsleven heeft een lijst gemaakt met 11 milieuvriendelijke vrachtwagens die  binnenkort beschikbaar komen. Zo worden onder andere de nieuwe elektrische vrachtwagen van Tesla (de Tesla Semi) en nieuwe trucks van Volvo (de FL Eletric en de FE Electric) beschreven.

Aangezien de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en rijden op waterstof erg snel gaan zullen er binnenkort nog meer nieuwe modellen verschijnen. De actieradiussen worden steeds groter en het laden gaat ook steeds sneller.

Zou een duurzame vrachtwagen iets voor uw bedrijf zijn? Kijk voor meer informatie over de 11 vrachtwagens op de website van DuurzaamBedrijfsleven.nl, klik hier om naar het artikel te gaan.