Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Duurzame voornemens

27/12/2017 - Het jaar 2017 is alweer bijna voorbij. Hopelijk was het voor u een goed jaar waarin u verschillende duurzame maatregelen heeft genomen om de wereld duurzamer te maken. Aan het eind van het jaar kunt u goed evalueren wat u heeft gedaan, hoe u dat heeft gedaan, wat u de volgende keer anders zou doen en wat u de aankomende tijd wilt gaan doen, de voornemens.

De meeste voornemens gaan over het meer tijd doorbrengen met vrienden/familie, meer gaan sporten, diƫten en stoppen met roken. Het is ook belangrijk om goede voornemens te hebben op het gebied van duurzaamheid, er valt namelijk altijd iets te verbeteren. Duurzame maatregelen zijn niet alleen goed voor het milieu, meestal levert het ook een lagere energierekening op.