Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Duurzame kerstgerechten

14/12/18 - Tijdens de kerstdagen wordt er vaak flink geconsumeerd en uitgebreid gegeten. Veel mensen gaan hiervoor zelf aan de slag en maken hun eigen kerstgerecht. Maar vaak wordt er teveel ingekocht en weggegooid, waardoor er veel voedsel verspild wordt. Ook worden er vaak vleesgerechten geserveerd, wat niet goed is voor het klimaat.

Onze tip is dan ook om van tevoren te inventariseren voor hoeveel mensen u moet koken en hoeveel deze mensen zullen eten. Probeer uw boodschappenlijstje hierop af te stemmen zodat u niet te veel koopt.

Probeer daarnaast eens een vega(n) kerstgerecht. Vlees en vis zijn namelijk niet echt goed voor het milieu. Je hebt niet altijd vlees en vis nodig voor een goed kerstmenu, er zijn genoeg alternatieven. Tevens wordt het steeds populairder om gerechten zonder vlees en vis te eten.

Op zoek naar een vega(n) kerstgerecht? Zoek op internet naar vega(n) kerstgerechten om inspiratie op te doen.