Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Duurzame Dinsdag

3/9/2018 - Op 4 september is het duurzame dinsdag. Op deze bijzondere dag krijgen duurzame ideeën en initiatieven in politiek Den Haag een podium: het kabinet ontvangt dan  de Duurzame-Dinsdag-koffer. In deze koffer zitten veel duurzame ideeën en initiatieven die uit de samenleving komen. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op een prijs en de mogelijkheid om deze uit te voeren.

Duurzame Dinsdag wordt sinds 2004 georganiseerd door IVN (Instituut voor Natuurbeschermingseducatie) in samenwerking met maatschappelijke partners en partners uit het bedrijfsleven. Tijdens deze dag staan drie dingen centraal: het overhandigen van de Duurzame-Dinsdag-koffer aan het kabinet, de uitreiking van het duurzame lintje en de duurzame troonrede.

Meer weten over de Duurzame Dinsdag, de duurzame ideeën bekijken of zelf een duurzaam idee indienen? Kijk dan op de website van Duurzame Dinsdag: duurzamedinsdag.nl