Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Duurzaam verlanglijstje voor Sinterklaas

15/11/2017 - Het is alweer halverwege november en de decembermaand komt eraan. Deze maand staat door onder andere Sinterklaas en Kerst in het teken van gezelligheid, eten en cadeautjes. Aankomend weekend komt Sinterklaas aan in het Friese Dokkum. Het is dus hoog tijd om een verlanglijstje te maken. Zorg ervoor dat u goed nadenkt over uw verlanglijstje, zodat u geen cadeautjes krijgt die u ongebruikt in de afvalbak verdwijnen. Het milieu is dan voor niets belast en het is zonde van het geld.

Zorg er daarom voor dat u hoe dan een ook verlanglijstje opstelt en er de tijd voor neemt. Als u geen lijstje opstelt verzint iemand anders iets voor u. De kans is dan groot dat het niet goed bij u past en het daardoor nooit zal gebruiken. Let tijdens het opstellen van uw verlanglijstje erop dat u zo specifiek mogelijk bent om miscommunicatie te voorkomen. Beschrijf het product zo specifiek mogelijk of maak een foto van het product dat u graag wilt hebben. Kijk tijdens het opstellen ook bij tweedehands producten op verschillende sites, een product hoeft namelijk niet altijd nieuw te zijn. Als u echt niets kunt verzinnen kunt u het beste gewoon geld of een cadeaubon vragen.