Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Duurzaam crowdfunden

13/9/2017 - Wilt u investeren, maar weet u niet precies waarin? Kijk dan eens op de site van Greencrowd, u kunt via die website investeren in duurzame-energie-projecten.

Stichting Greencrowd is een crowdfunding platform opgericht in 2012. Doordat het een stichting is heeft het geen winstoogmerk. Het doel van het platform is om verschillende duurzame-energie-projecten te financieren door middel van crowdfunding. Op de website  staan verschillende projecten met verschillende ‘ratings’. Er komen regelmatige nieuwe projecten op de website
.
Greencrowd maakt het mogelijk om te investeren in duurzame-energie-projecten waarmee u het milieu helpt en tegelijkertijd ook rendement kan maken.