Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Durf nee te zeggen

11/9/2017 - Veel spullen worden weggegooid zonder dat het gebruikt is. Denk bijvoorbeeld aan kleinigheidjes van supermarkten of fastfoodketen. Vaak worden deze spullen aangenomen zonder erbij na te denken. De meeste spullen van spaaracties worden maar één keer of niet gebruikt en belanden vervolgens in de prullenbak. Dit is erg zonde en slecht voor het milieu.

Het product is dan voor niks gemaakt en verscheept. Tevens moet het weer worden gerecycled. Alles bij elkaar kost zoiets veel grondstoffen en wordt het milieu onnodig vervuilt.

Durf daarom nee te zeggen als u denkt dat u het toch niet gaat gebruiken. Het is maar een kleine moeite, maar door dit te doen helpt u wel de totale hoeveelheid afval te verkleinen.