Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Doe mee met de Warmetruiendag

30/1/2019 - De eerste maand van 2019 zit er weer bijna op, dat betekent dat het binnenkort tijd is voor de Warmetruiendag. Deze dag wordt jaarlijks rond 16 februari georganiseerd. Op die manier wordt de ‘verjaardag’ van de inwerktreding van het Kyotoprotocol (het eerste wereldwijde klimaatverdrag) gevierd. Dit jaar is de Warmetruiendag op 15 februari.

Op Warmetruiendag gaat Nederland de strijd aan met energieverspilling door de verwarming lager te zetten en energiebesparings-successen te delen. Daarnaast is het een moment om stil te staan bij ons energiegedrag. De dag gaat eigenlijk samen met de term ‘samen hebben we impact’. Noteer deze dag daarom alvast in uw agenda en deel het met uw collega’s.

Het is eenvoudig om mee te doen: zet de verwarming lager, trek een lekkere warme trui aan en bespaar veel energie (en energiekosten). Per graad bespaart u 6% aan CO2 en 6% aan energie.

Dit jaar wordt de 13e verjaardag van Warmetruiendag gevierd. Vorig jaar deden ruim 2 miljoen mensen mee aan deze actie.

Kijk voor meer informatie op warmetruiendag.nl en doe mee!