Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Doe mee met de Nationale Bijentelling

16/4/2018 - Het gaat slecht met wilde bijen in Nederland, de helft van alle 358 soorten is namelijk bedreigd. Wat veel mensen niet weten is dat wilde bijen erg belangrijk zijn voor onze voedselvoorziening. Van al onze eetbare gewassen is ongeveer 80 procent afhankelijk van bestuiving door bijen of andere insecten, wilde bijen zijn dus erg belangrijk!

Door grootschalige intensieve landbouw, verstedelijking en strakker en effici├źnter beheer van groen hebben bijen minder voedsel en nestgelegenheid.

Nederland Zoemt komt in actie voor de wilde bij en wil zorgen voor structureel meer voedsel en nestgelegenheid voor bijen. Om de wilde bij te helpen heeft Nederland Zoemt een actie georganiseerd, de ┬┤Nationale Bijentelling┬┤.

Doe ook mee op 21 en 22 april, kijk voor meer informatie op de website van Nederland Zoemt.