Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Doe mee met NederlandSchoon

19/3/2018 - Op 24 maart is er de Landelijke Opschoondag. Tijdens deze dag wordt zwerfvuil overal in Nederland aangepakt. Gemeenten, scholen, bedrijven en sportverenigingen doen mee om Nederland schoon te krijgen.

Doet u op 24 maart ook mee om zwerfvuil in Nederland te bestrijden? Tot nu toe heeft de actie al meer dan 224.000 supporters.

Stichting Nederland Schoon is 25 jaar geleden opgericht met als doel zwerfafval in Nederland te voorkomen en te bestrijden. Zo voert het campagnes tegen zwerfvuil uit, doet ze onderzoek en geeft ze advies. De organisatie werkt samen met verschillende partners.

Ga 24 maart ook meedoen met de Landelijke Opschoondag. Voor meer informatie en het aanmelden kunt u naar de website NederlandSchoon gaan.