Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

De papieren Telefoongids verdwijnt

12/1/2018 - Dit jaar verschijnt voor de laatste keer de Telefoongids in boekvorm. Steeds meer mensen zoeken online naar een telefoonnummer. De uitgever van de gidsen (DTG) heeft daarom besloten om niet door te gaan met het maken van de gids. De Telefoongids zal daarom na bijna 140 jaar verdwijnen. De eerste Nederlandse versie verscheen in 1881.

De uitgever geeft aan dat het maatschappelijk niet meer te doen is om de gids zo breed gratis te verspreiden. Daarnaast kreeg het veel klachten over papierverspilling.

Uit onderzoek blijkt ook dat maar twee procent van de Nederlanders (vooral ouderen) het boek onmisbaar vindt. Voor deze mensen komt er een cursus om de stap naar online te zetten.

De website www.detelefoongids.nl, die maandelijks zo’n drie miljoen keer wordt bezocht zal daarom gewoon online blijven.