Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Coca Cola gaat meer recyclen

9/2/2018 - Frisdrankbedrijf Coca Cola wil graag bijdragen aan een plasticvrije wereld. De frisdrankgigant is daarom van plan om in 2030 voor elke fles of blik die het verkoopt, er ook een in te zamelen en te recyclen.

Ook meldt het bedrijf dat het bezig is met het ontwikkelen van een volledig recyclebare verpakkingen en het verminderen van de hoeveelheid plastic in de flessen.

Coca Cola wil ook meer te gaan samenwerken met lokale gemeenschappen, ngo┬┤s en branchegenoten om milieuvriendelijker te werk te gaan. Het bedrijf is van mening dat met samenwerking meer mogelijk is.

Coca Cola is niet het enige bedrijf die deze stap maakt. Steeds meer producenten van flessen willen milieuvriendelijker te werk gaan, zo zijn er verschillende bedrijven bezig om hun flessen te maken van gerecycled materiaal.