Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bijenhotel als reclamemast

25-7-2018 - Utrecht heeft een wereldprimeur te pakken, de stad krijgt namelijk als eerste stad ter wereld een bijenhotel die wordt gebruikt als reclamemast. De mast is volledig duurzaam, hij is namelijk gemaakt van materialen van oude reclamemasten.

Momenteel gaat het slecht met wilde bijen in Nederland. Daarom is dit een extra milieuvriendelijk plan aangezien de reclamemast als bijenhotel gaat functioneren. De mast krijgt een stalen honingraad structuur met daarin FSC-houten nestkasten voor de bijen. Om de plek zo bijvriendelijk mogelijk te maken worden rondom de mast bloemen ingezaaid met biologisch bloemenzaad.

De bijvriendelijke reclamemast wordt ongeveer dertig meter hoog en komt langs de A2 (snelweg Utrecht-Amsterdam) tegenover The Wall te staan. Bovenop komen twee reclame schermen die 's nachts uitgaan. Het is de bedoeling dat de reclamemast er in het voorjaar van 2019 staat.