Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bewaar plastic bakjes

12/6/2017 - Gooit u veel lege plastic bakjes, bijvoorbeeld van ijs, weg? Dit is zonde. U kunt deze bakjes namelijk goed hergebruiken. Sommige verpakkingen (plastic bakjes) van verschillende producten kunt u makkelijk nog een keer gebruiken om spullen of voedsel in te bewaren.

Neem bijvoorbeeld bakken ijs. Nadat u het ijs uit de bak heeft opgegeten kunt u de bak omspoelen en prima hergebruiken. Doordat er ook een deksel opzit kunt u er bijvoorbeeld maaltijden in doen om in te vriezen. U hoeft hierdoor niet speciaal nieuwe diepvriesbakjes te kopen. Door dit te doen recyclet u een oude verpakkingen en bespaart u op de nieuwe en de grondstoffen daarvan.